gábornok Creative Commons License 2009.04.10 0 0 15277

"..férges a lelked..

Lehet persze történelmi személyiségek (tömegek sorsát is meghatározó) döntésinek lelki mozgatórugóit keresgélni (noha általában az efféle nagy fölfedezések, bölcsességek megragadnak a sztereotípiák, sőt idióta közhelyek szintjén – a kistermetű ember agresszív stb.), szóval lehet ilyet csinálni, de semmiképpen sem az interneten nyegléskedve. "

Majd Tőled kérek én itt engedélyt, jó plédát, mérvadást Pubicsávókám, egyem azt a kérges kisszívedet roston tejfölös-fokhajmás ubisalival! ;-))))

Te gyakorlott falazónak mondott jóember, itt egyik szavadat a másikba öltöd, nem tűn fel? Tetteden értelek, Te túlkoros csibészke!

(Ne hazudjuk már Appel Henriket egy névtelen identnek. Mindenkit megillet a neki adatott név. Születési név, felvett név, becenév, művésznév, mozgalmi név, ragadványnév, csúfnév, nicknév ez mind az övé. A Te igazi csúfnevedet még nem tudjuk, pppályázat kiírása folyamatban. Kiíró: magyarok nyálai terhelőszövetkezet.. :-D)

Szóval az ortodoxot én nem zsidó vagy más vallási ortodoxnak írtam ám, hanem teoretikus komenistának. Úgyhogy tévesen vetted fel az antixemixizmus nexus ingét.. Úgyhogy megint lebuktál, mint kunbéla, lutzgizi előtt..

Egyre többet hibázol, ki kéne talán pihenned magad magad.

Előzmény: Törölt nick (15275)