Kedves Peták János.
Én is megszólítva érzem magam.
A fórum nyilvános, nem a liliomdomb hozta létre, nem a liliomdomb tartja fent, és bármilyen témában lehet ide írni amit a moderátorok megengednek -akár azt is hogy az építtető cég személyes kapcsolattartóiban mi nem tetszik.
Ha Ön személyesen sértve érzi magát a moderáció lehetővé teszi ezen sérelmének orvoslását.
A kedves hugának személyesen is megmondtam, hogy a stílusa ahogyan velünk mint vevővel beszél nem megfelelő. Ezután itt a fórumon is kinyilvánítottam ezt a véleményem.
A távirányítókkal kapcsolatban az az állítás hangzott itt el, hogy Peták Ilona bárkinek eladott távirányítót, aki oda ment hozzá hogy szeretne venni egyet. Akár rosszindulatú emberek is vehettek akik későbbre tartogatták. Ez tény. Ha Ön nem ért vele egyet akkor cáfolja meg, de valószínűleg nem fogja tudni mert már korábban is szó volt róla. Huga cselekedetét nevezhetjük érdektelenségnek, vagy akár felelőtlenségnek de semmilyen olyan vád nem hangzott el ami egyéb összefüggésbe hozná őt a tárolófeltörésekkel.
Peták Ilona nem védtelen, van lehetősége megvédeni magát, hiszen éppen annyi joga van írni ide mint bármelyikünknek. Most már az sem korlátozhatja, hogy a Liliomdomb alkalmazottja - hiszen tudomásom szerint nem az.
Önnel kapcsolatban egyetlen megjegyzést tennék. Ha valakivel beszélek valamit telefonon, majd ezt személyes találkozáskor letagadja a főnökeire való hivatkozással arra még csak azt mondom, hogy félti az állását. De ha utána a szemembe mondja, hogy másnap délig e-mailben elküld nekem egy nyilatkozatot - majd azóta is lapít mint nyúl a fűben (egy hónapja) az már számomra teljesen hiteltelen ember - bármit is kér ki magának. Vagy esetleg fel meri vállalni itt nyilvánosan is, hogy milyen elfogadható indoka van arra hogy ezt nem tette meg illetve milyen ok alapján nem hajlandóak 5 hónapja elvégezni az önök által elismert garanciális kötelezettségüket?
Üdvözlettel:
Jáborszki Csaba