Törölt nick Creative Commons License 2009.04.08 0 0 2108
Sziasztok,

hetek óta megy a huza-vona ezekkel a kerítésekkel, már kezd uncsi lenni. Szerintem van fontosabb is, amiről lehetne írni (akár a játszó), és már kezd átmenni a fórum egy vita-fórumba egyes egyének között (adok-kapok).
A kerítésekre nem akarok szót vesztegetni, én mint emeleti lakó, nem akarok beleszólni a kertes lakók dolgaiba. Szerintem vica-verza ők sem fognak. Én 3 db kerítésre látok rá a teraszomról (ha akarok, de nem ezért járok ki oda), mind különböző, és mind tetszik.

Ami fontosabb, az a kapu kérdés. Hogy figyeljen oda mindenki, hogy be legyen csukva. És a személybejárati kapukról szerintem le kéne szereltetni a kilincset, és csak kóddal lehessen kinyitni (hiszen ezért kaptunk hozzá, nem?). Ha meg vendég jön valakihez, akkor tessék kisétálni értük (vagy kódot adni), mert így az jön be, aki akar.

És az is feltűnt, hogy ha behajt egy autó a kapun, hiába nyomja meg a távirányítót, hogy becsukja maga után, ha épp jön haza/vagy megy el egy gyalogos lakó, és szépen kislisszol a csukódó kapun, ami viszont érzékeli a mozgást és újra kinyílik, majd úgy marad. Ne legyünk már ennyire lusták.

Nem tudom, ki volt még olyan "szerencsés" sorstársunk, hogy csütörtökről péntek virradóra feltörték a tárolójukat. Hát voltunk egy páran. Engem speciel a kerítések látványától jobban zavar az a tudat, hogy éjjel néhány száz méterre tőlem rablók v. betörők v. micsodák garázdálkodtak a házban. Titeket ez nem zavar?
Előzmény: Paco155 (2106)