Mozo66 Creative Commons License 2009.04.07 0 0 1575
Hát konkrétan nem tudom , mi Kanizsa felől mentünk és onnan valóban bal kézre esett , de hogy hol a finomító ... nem tudom .

Amúgy ez a virágzás egy felől lényegtelen is , mert igazából az érés a lényeges , vagy talán az sem annyira , hanem , hogy mi az ami terem a fán . És ha sommázzuk a dolgot én úgy gondolom , hogy az országban szinte bárhol lehet jó barackot termelni , lényeg , hogy érteni kell hozzá ...mint minden más dologhoz is . Erre legjobb példa a Szeged -Szatymazi termővidék . Ha ökológiailag megnézzük , talán az ország legalkalmatlanabb vidéke az őszibaracknak és még is ott termelik a legtöbbet , egyszerűen azért , mert van hagyománya és értenek hozzá . Az alkalmatlanságáról csak annyit , semleges tápanyagszegény talaj , mindent úgy kell belerakni , erős téli , tavaszi fagyok , gyakori belvíz , ami halálos a baracknak .... nem is kell többet mondani , és még is itt van a legtöbb egyéni termelő . Én ha ott laknék , kétszer is meggondolnám , hogy baracktermelésre adjam a fejem .
Előzmény: Floo2 (1573)