Pancsáék Creative Commons License 2009.04.06 0 0 2085

Kedves Zsuzsa!

Ez a pályázatos dolog jó ötlet, csak hát ránk nem vonatkozik. A másik, hogy iszonyat időigényes és itt a jó idő. Viszont, ha már elkezdtünk valamit és esetleg nyerünk még egy kis plusz pénzt akkor bővíthetünk mondjuk....

Addig is egy-két info:

Beszéltem Mérész Andreával, aki nagyon készséges volt és abban állapodtunk meg, hogy működik a kérdőívvel körbejárunk módszer. Nem kell megvárni a lakógyűlést. Meg is fogalmazza és azt igérte a héten bedobja a postaládánkba a házanként egy-egy kérdőívet. Szóval és tettel jelentkezőket várok akik segítenének a saját épületükben egyenlőre hozzájárulás (elvi) ügyben körbejárni. Én vállalom a C-t.

Beszéltem a Liliomos kollegákkal és igéretet kaptam, hogy felveszik Varga Tamással a kapcsolatot, hogy ő is adja a hozzájárulását a még  kb. eladatlan 20 lakás nevében.

Sajna az elkülönített pénzről egyenlőre senki nem tud semmit:(

Azt, hogy a közösből lehet-e erre áldozni és ha igen mennyit azt a számvizsgáló bizottság hivatott eldönteni.

Akkor ha vannak jelentkezők a házalásra tegyék fel a kezüket, mert ha megvan a kérdőív szívesen látom az "ügynököket" :) egy üdítőre vagy sörre (kinek mit:) és egy stratégia gyűlésre:)

Szerintem elkezdhetnénk nézegetni a játszókat, hogy ha sikerrel járunk akkor legyen miből választani.

Az én javaslatom minimum 3 -4 hinta (mindenképpen legyen benne bébi) egy csúszda és egy kicsit bonyolultabb mászótorony, homokozó.

Ja és az ismerkedős délutánon szívesen ott leszünk!