kukoda.zsuzsa Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2080
Sziasztok!

Nem emlékszem pontosan, hogy melyik biztosító az, aki a lakópark egészét tekintve biztosítónk lesz, de ha esetleg Allianz Hungária, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a következő lehetőséget (játszótérrel kapcsolatban):
http://www.pafi.hu/_pafi/palyazat.nsf/57127ff70f5fd5e1c1256766005a634c/4138282e323af6fdc1257583005f7456?OpenDocument
Igyekszem figyelemmel kísérni, hogy van-e máshol kiírva pályázat játszótér megépítésére, de egyenlőre csak ezt találtam.
Nekem az a véleményem, hogy először nézzük át ezeket a lehetőségeket, aztán ha nem jön össze még mindig összefoghatunk közös erővel a megépítésében.

Mit szólnátok ahhoz, ha tartanánk májusban egy lakóparki "ismerkedős délutánt, estet? Már több mindenkit kérdeztem személyesen is, eddig mindenki örült a felvetésnek. Gondoltam itt a fórumon is feldobom ezt az ötletet, bár azt látom, hogy nem túl sok azoknak a lakóknak a száma, akik megtisztelték a fórumot a hozzászólásaikkal, de reménykedem abban, hogy sokan olvassák, így sok ember, család felé eljut ez a kezdeményezési lehetőség.

Várom a visszajelzéseteket!

Köszönettel: Kukoda Zsuzsa