charlye73
2009.04.05
|
|
0 0
2832
|
szia! igaza van 525tds-nek. én is rosz helyre vittem. arrafelé több cég is van csak nézz körül a neten. bár nem tudom h foglalkoznak e veled, mert ez megvan bennük h vidd vissza oda ahol elb..ták. nem tudom melyik adagolo fejedet cserélték, a nagynyomásut e vagy az elektromos hdk-t. nekem a nagynyomásut és valami kinai szart raktak bele. az igaz h ettől jobban indult egy kissé de egyszerüen nem ment csak mint egy kispolcki. az ember visszaadta az árát (50000, persze a munkadijat nem 15000) aztán mivel átvágott hozatott egy állitolag gyári bosch-t 140000 helyett 96000-ért(zsir uj csomagolás volt én bontottam ki). elengedte a jutalékát amit ő kapna azt mondta, mivel rácsesztem. azota halottam h már több embernek is eladta ugyanezt a fejet, de ebbe inkább nem megyek most bele. a lényeg h a cipőt cipészhez kell vinni, ha érted. én nem sajnáltam a pénzt javitásra de már egy regényt irhatnák arrol hány helyen voltam és mindegyik a másikra mondja, még se tud egyik se megbizhato munkát végezni. mindegy mit kell az auton csinálni arra szakosodott ember csinálja, mert többe kerül az idegről meg ne is beszéljünk! |
Előzmény: foka05 (2829)
|
|