Szia!
Igazából én is a kerítést tartom kivitelezhetőbbnek, mint a dózerolást. Feltöltésre nemigen gondoltam, mert szerintem akkor előbb támfalat kéne építeni. Szóval a kerítés gondolom olcsóbb is meg haladósabb is.
Nos elképzelésem konkrétan nemigen van, csak az, hogy ha nem csinálunk semmit nemigen történik semmi.
Mivel senkit nem lehet kötelezni a hozzájárulásra és senkinek a zsebében nem turkálhatok gondolom az önkéntesség a járható út.
A verzió: kinézzük a játszóteret és szétbodjuk az árát (kerítéssel együtt) remélhetőleg nem lépi túl azt az összeget amit össze tudunk tarhálni.
B verzió: indul a gyűjtés és a keretből válogatunk. Mondjuk előre gyártott homokozóra szívem szerint nem költenék, mert azt tuti magunk is meg tudjuk csinálni.
Holnap megeresztek egy telcsit a Liliomosok felé, egyrészt megkérdezem, hogy a hozzájárulásukra számíthatunk-e (mert ez részemről csak feltételezés, józan paraszti ésszel), másrészt megérdeklődöm, hogy igaz-e az a pletyka, hogy a játszótérre amúgy van elkülönítve pénz (ezt mondjuk kötve hiszem, de hátha).
De ha bárkinek bármi jobb ötlete van én szívesen támogatom, csak történjen egy kis mozgáz, mert ha felnő a lányom mire megmozdulunk már nekem sem kell játszó:))))))))))) hacsak nem az unokáimnak, de most nem erre hajtanék:)