Evicke Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2325
nem minden zebra egyforma. a körúton igenis baromság minden zebránál MEGÁLLNI, mert így is állandóan dugó van. a legtöbb gyalogos meg körül se néz, úgy megy tovább, mintha egyáltalán nem ért volna véget a járda... a gyalogosok között sincs kevesebb agresszív bunkó, mint az autósok között. ha másért nem, már csak azért is mert az autósokból néha gyalogosok lesznek. :-)
az is hozzátartozik, hogy annyi nagy forgalmú, lámpa nélküli kereszteződés sehol nincs, mint ebben a kicseszett városban. pl. a Nyíri úti kórház előtt lévő nagyon forgalmas zebrához is tehetnéne inkább lámpát. vagy van más lassító eszköz is biztosan.
attól, hogy a párom mellett ülök, még tudom, hányszor kell feleslegesen megállnia egy-egy nagggyon sietős gyalogos miatt, aki leszarja, az autós mennyi benzint pocsékol el és mennyi kipufogógázt ereszt a levegőbe a megállás miatt, ahelyett hogy megnézmé, mögöttem épp nem jön más és várna 2 mp-et, és az autó elmehetne. már csak a saját biztonsága miatt is.
ez van, mindkét oldalon pont ugyanannyi türelmetlen, intoleráns ember van. kiscsillag.

játszótér: te MINDEN ISMERETLEN játszóteret, óvodát, iskolát, bölcsődét, sétaparkot időben észreveszel? és mi az, hogy "hosszú szakasz"? amire te azt mondod? és ha azokon a biz. hosszú szakaszokon van egy óvoda vagy csak egyszerűen egy park, ahol anyukák sétálgatnak gyerekekkel? és meddig kell tartania? 1 napig? 1 hétig? vagy amíg meg nem unja a tisztelt autós? és ha kicsit elkalandozik a figyelme, nem vesz észre akár "csak" 1 macskát a nagy önbizalmával, akkor mi van?
miért akarja mindig mindenki a szabályokat felülbírálni??
biztos az a barom is azt gondolta, ugyan minek ide a 30 km-es sebességkorlátozás, ki vagyok én, hogy holmi szabályokat betartsak, majd én megmondom, mi itt a tuti?? te is ezt tanítod az iskolában??!
Előzmény: hopi (2322)