localhost Creative Commons License 2009.04.05 0 0 4130
Ugye, de jó, hogy elzarándokoltunk Budaörsre?

Őszinte leszek, meglepően jó koncertet nyomott a Tompox, várakozásomon felüli színvonalon!

Az is igaz, hogy volt mihez képest javulni, én a híres óbudai első fellépésükön, bemutatkozójukon láttam Őket utoljára. Nos annál sokkal, de sokkal jobbak voltak. Az "Óz" például már-már tökéletes volt, a közönségnek is nagyon tetszett. Én azért meghasadt szívvel és meghasonlott tudattal hallgattam!

Az én érzéseimnek nem tetsző dolog volt az utóbbi idők Solaris> Solaris Fusion > Nostradamus > Tompox vándorlás, a folyamatos tagcserék, ki és belépések, átalaqkulások, miegymás. Azt viszont el kell(!) fogadnom, hogy ha ilyen zenét akarok hallani (ilyen színvonalon) akkor egyedüli megoldás a Tompox, mert ők legalább léteznek, ők legalább fellépnek, ők legalább zenélnek, ők legalább a közönségnek muzsikálnak. És ez jó!

És ha az a lehetőség, hogy meghallgassam LIVE! az "Óz"-t a Tompoxtól, akkor persze, hogy igent mondok! Majd még egyszer-kétszer körbejárom ezt a témát.
Tamás örömteli híreket jelentett be a közeljövő több fellépéséről, nyári lekötött helyszínekről. Ezekről később értesítést várunk ide a fórumba!
És ugye arról is tárgyalások folynak hogy a budaörsi Városi Klub kéthavonta progresszív-zenei koncertsorozattá alakulna, Tompox, ELPirates, vendégek!
Úgy legyen! És még sokszor legyen úgy! Sokáig legyen úgy!

ElPirates volt a második fellépő, 5 évesen, régi zenészekkel. ("az öttagú trió!").
Színvonalas, remekbeszabott, dícséretes, becsületes koncert volt. Köszönjük!

Előzmény: localhost (4126)