hopi Creative Commons License 2009.04.05 0 0 2322
má megbocsáss, de nincs igazad. 20 éve vezetek, 41 éve közlekedek gyalogosan:P van olyan átkelő a városban, ahol nincs lámpa, az út túloldalára születni kell, mert csak masszív 10-15 perc ácsorgás és várakozás után lehet átkelni úgy, hogy tuti életben is maradj, mert az autósok nem lassítanak, meg leszarnak, mint gyalogost.
mániákusan udvarias vagyok a gyalogosokkal, megállok nekik, lassítok, ha kisgyereket látok a zebra felé közeledni, mert én tuti elengedem, de a mögöttem jövőkért nem kezeskedhetem.

hosszú szakaszokon 30-as sebességkorlátozást kirakni baromság. nagyon egyszerű : egy darabig még tartja az autós, de amikor se közel, se távol senki, akkor minek???
sokkal egyszerűbb lenne ha minden autós betartaná az íratlan szabályokat, és tudná, mikor KELL lassítani, ha kell 10 km/h-ra is akár. az én oktatóm végig mondta anno: itt játszótér van, lassíts, nem tudhatod, ott egy gyerek az út szélén, vigyázz, nem tudhatod, biciklis, vigyázz, nem tudhatod...és igaza volt. utoljára ennek köszönhetően egy hülye biciklist sikerült nem elütnöm, mert bennem a reflex, a barom állatja meg jelzés nélkül átvágott keresztbe...

mondd kiscsillag van neked jogosítványod, autód, vezetési gyakorlatod???
Előzmény: Evicke (2319)