Törölt nick Creative Commons License 2009.04.04 0 0 15125
Doppelstangel válasz | 2009.04.04 09:28:57 © (15118)

"Én sem hazudtam soha az embereknek" - hangsúlyozta Orbán."

A XXI. század legpimaszabb, legalantasabb politikai mondatát véded itten.

Előzmény: lilaköd mámor (15113)

Nem idézem például Jörg Haider, E. Berlusconi, D. Irving, vagy az itthoniak közül ifj. Hegedűs, Döbrentei, Csurka, Bayer Zsolt stb. XXI. századi mondatait. Minek. Mester Ákos surjánölő publicistája szerint egyik sem pimaszabb, alantasabb, mint a fent idézett „Én sem hazudtam soha az embereknek” mondat. Amíg él a publicista, ez lesz a meggyőződése, nyilván nem rendítik meg a tények. Idézem viszont szintén Orbán szintén huszonegyedik századi mondatát (illetve az érthetőség kedvéért kettőt): „Nekünk egy nemzeti baloldalra is szükségünk van Magyarországon. Sokan persze szkeptikusak, mondván, hogy különböző hát genetikailag talán túlzás lenne mondani, inkább fogalmazzunk úgy: történeti meghatározottság miatt ennek az esélyei csekélyek.

Surjánölő Szent György szerint ez sem alantasabb az „Én sem hazudtam soha az embereknek” mondatnál.

Teljesen nyilvánvaló: Mester Ákos vitézlő publicistája egyáltalán nem ura a szavaknak, fogalmaknak, nem ura saját ítéleteinek, mondandójának, nem ura a memóriájának, nem ura primitív dühének, nem ura semminek, tulajdonképpen nem ért ahhoz, amiről fecseg. Röviden így mondjuk: dilettáns.

És Mester Ákos állítólag ezzel a derék műkedvelővel huzakodott egy szakmai kérdés kapcsán „3 órán át”. Amivel szerintem akkorát hazudik ez az ember, hogy még az interneten is arcpirító. Nem azt vitatom persze, hogy Mester Ákos a szerző hozzájárulását kérte volna egy mondat kihúzásához, nyilván így történt, mert – mint reggel írtam is erről – a főszerkesztőt ilyen vonatkozásban igen korrekt partnernak ismertem meg, de hogy Mester Ákos egy ekkora balfékkel három órán át vitázott volna (bármiről is), egyszerűen nem hiszem el. Mondom, ez szerintem szimpla hazugság, ez a manus messze nagyobbat linkelt most, mint Orbán valaha is sűrű politikusi életében.

Doppelstangel válasz | 2009.04.04 09:28:57 © (15118)

… ahogy a doni fronton mondták a tökösebb vén bakák: Menj a picsába, komisszár!

Előzmény: lilaköd mámor (15113)

Én pedig már nem is idézném a doni kozákokat. Minek? Idézi őket a kontra-komisszár ennen fejére is.