ehhez lehet venni tanári kézikönyvet is, abban benne van, mit kell csinálni, nem volt hozzá a boltban? én megvettem mindkettőt. mondjuk szinte sose használtuk, az én lányom velem nem hajlandó gyakorlatozni, nyáron kellett volna ezzel gyakorolni, mígnem volt fejlesztés, de hagytam pihenni, szeptembertől meg annyit fejlesztik, nem kell még itthon is ezzel fárasztanom.
ő most meg azt kezdte pár hete, h folyton visszakérdez, hogy "mi?" - kezdek aggódni tőle... nemrégen voltunk hallásvizsgálaton, ahol megállapítottak némi hallásproblémát, de visszarendeltek nyár elején kontrollra, merthogy azt az eredményt hurutosság is okozhatja, és másnap valóban brutál módon betaknyosodott. viszont gyakran bedugul a füle a fülzsírtól, a múltkor a hallásvizsgálat előtt is úgy kellett kimosni neki. azt hiszem, lesz még néhány körünk fül-ügyben is... a középsőt múlt héten allergológiára vittem - igen, kiderült, h allergiás, enyhén, de az -, jövő héten testületi szemészeti vizsgálat vár ránk, aztán húsvét után úgy tűnik, fülészet...