Rolo!
A "botfogás" bűntettnél olyan van írva, hogy (nem idézem) a másik játékos botját kézzel, vagy bármyel más módon lefogni tilos. 2perc érte a bünti.
De ez olyan dolog, hogy a Luyo álltal idézett akadályozásért is simán járna a két perc, mikor a két megugró csatár közül az egyik a visszasiető védő elé próbál állni, így fedezve a korongot vezető társát. Ezt gyakran megcsináljuk, mégsem reklamált még senki. Én is csináltam, ellenem is csinálták, nekem special ez belefér. A bot felülről leszorítása is belefér, amíg ésszel csináljuk. De a "favágás" egyrészt balesetveszélyes, másrészt bot-törés veszélyes, harmadrészt marha bosszantó.
Ugyan így az Endre féle (de a Deka is csinálja!!!) "kétkézzel elnyúlok az ellenfél lába előtt a korongért" mutatvány is marha balesetveszélyes, és qrvára bosszantó, mindamellett, hogy bottal akasztás tipikus esete, 2 perc. Ugyan így a szembe támadó játékos lába közé bedugott bot, nem a véletlenül odakeveredett, hanem a szándékosan bedugott, és roszabb esetben még oldalra meg is csavart bot. Kb 3-4szer vágtak így fel az elmúlt 2-3 mecsen. Az is marha bosszantó, és lehet nem szóltam érte, mert ott hirtelen fel sem tűnik. De ezt sem kéne. Mindkét csapatból észlelni ilyen szabálytalanságokat.
Most ez nem hiszti, félre ne értsétek, csak olyan dolgok, ami nélkül élvezetesebb lenne a játék. Full szabályosan uccse fogunk tudni játszani, már csak azért sem, mert a Kápi nem ismeri a szabályokat ;)
Modano!
Ha így érzed, akkor valóban nem... :(