fősintér
2009.04.03
|
|
0 0
45683
|
napló-napló-napló-napló-napló-napló
Napló lapozása: |<< << < [1243/1243] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 04. 03. péntek, 07:32:57 óra
Kedves Naplóm!
Már itt vagyok a munkahelyen mert 7.50-től Nagyfőnöki bejelentés lesz, van izgalom a köbön. Még egyenlőre csak én vagyok itt, mert szinte egyből jött a villamos és 4 perccel hamarabb beértem mint azt terveztem. Tegnap nagy nap volt, ugyanis a sérült csomagolású műszaki boltban sikerült vennem egy minőségi porszívót. Sajnos a régi elromlott. Még 1981-ben vettem, de már nem bírta tovább. Sok kellemes takarítás fűtődik hozzá. Az új porszívó viszont úgy meglepett, hogy nocsak. Ez ugyanis olyan erővel szívja a port, hogy már-már veszélyes. Kezdődött azzal, hogy egy próbaporszivózással kezdtem, és egyből felszipantotta Citromka játék-madzagját ami saccperkábé 1 méter 26 centi. Utánna meg az íróasztalról a színkiemelő filctollam került a porszivó gyomrába. Na gondoltam jó lesz ha Citromkát bezárom a fürdőszobába mert még őt is benyeli. Szerintem ez már túlzás, hogy ilyen bivalyerős a porszivó. De majd megkérdezem Dalnokiné Esztikét mert ő mégiscsak otthonosabb a háztartási takaritó műszerek világában. |
|