Ez igen!
#466447 | norcsa | 2009-04-02 10:27
Válasz voce1969 felhasználó #466377 számú bejegyzésére:
Csak hogy lássuk, hogy milyen minőségű emberek ezek!
Danus kérdése Szanyi fórumán:
"Kedves Szanyi úr!
Az EMBER akiről szó van, az MSZP székházból távozó magyar miniszterelnök.
A Magyar Köztársaság miniszterelnöke.
Segítenél nekem, hogy megtudjam,hol, mikor ,ki nyilvánította ki a felháborodását emiatt az inzultus miatt?
Egyenlőre nem arra vagyok kíváncsi, hogy a kormányőrségnél indult -e az ügyben vizsgálat,(indult),
hanem arra hogy melyikőtök állt ki a sajtó elé, hogy elmondja a maga, netán a párt valamely vezető testülete nevében a felháborodását amiatt , hogy az ország harmadik legfőbb közjogi méltóságát egyáltalán érhette ilyen atrocitás.
Az MSZP székháza előtt riporterek gyűrűjében valaki homlokon találta Gyurcsány Ferencet,akadt valaki(ki?,egyikük?), akinek lehetősége volt erre.
.
Ha már a Gyurcsány nevű embert ,egy MSZP-s
-épp lemondott MSZP-s-
pártelnököt ért inzultus hidegen is hagy benneteket,
de az is hidegen hagy, hogy egy jelenleg még funkcióban lévő miniszterelnököt ért ilyen sérelemért sem emel szót senki?
Vagy ez is belefér az MSZP-s vezetők "közjogi méltóságnak többet kell elviselnie"
kategóriába?
Esetleg kihagytam valamit?
Valamilyen tv műsort,egy újságcikket, ahol mégis szóvá tette ezt valaki?
Nem tudtam nézni a parlamenti közvetítést, lehet, hogy valaki legalább ott szóvá tette?
Vagy nem?
Sehol, senki?
Tényleg megnémultak a párttagok?
Megnémultak az elnökség tagjai?
Megnémultak az MSZP frakció tagjai?
Azóta több mint 100 óra eltelt és még nem jutott eszébe senkinek, hogy fel kell háborodni?"
Válasz:
á#184925 | szanyi | 2009-04-02 08:07
Válasz danus43 felhasználó #184823 számú bejegyzésére:
Látom, nagyon érzékeny vagy.
Én viszont nem gondolom, hogy politikai szintre kellene emelni egy bevadult szélsőséges alak gusztustalan akcióját, s a kormányőrség szakmai figyelmetlenségét.
Ám ha már ennyire ki vannak hegyezve a receptoraid, tisztelettel kérdem, Te hányszor emelted fel a szavad itt, azokkal az otromba verbális támadásokkal szemben, amelyek engem, mint a Magyar Országgyűlés egyik megválasztott képviselőjét értek?
(Megjegyzem, ez utóbbira nem tartok különösebben igényt, mindössze a Te érzékenységed tükrében vetem fel.)
Kattints ide
Ehhez még hozzátartozik, hogy folyamatosan távolítják el azokat, akik Szanyinak nem tetsző kritikát fogalmaznak meg, de az sem kell hogy kérdést fogalmazzanak, elég, ha szembesítik a hazugságaival.
Úgy ám!