Mire rászántam magam, hogy na akkor veszek egy gamecard-ot, már zöldre váltott az accom. Lehet előbb rá kellett volna szánni magam. Persze az OTP-be is csak azt látják, amit én a netbankon keresztül. A legutolsó lépés lett volna a blizznek egy anyázós levél elküldése (persze kultúrált formában), de szerencsére erre se került sor. Az a baj ezzel, hogy annyira nem tudok angolul. Persze csak össze bírtam volna izzadni valamit, mert alap szinten azért megy a dolog. De nem biztos, hogy megértettem volna, hogy ők mit írnak vissza.
Mint utóbb világossá vált, az történt, hogy ők azt írták az accom alatt, hogy 03.27-én fognak vonni X euro-t. Én én azt hittem, hogy meg is történt ez, csak a pénz valamiért nem ért oda. Aztán rájöttem, hogy az történhetett, hogy ők késtek az automatikus levonással, mert az egy dolog, hogy azt írják, 03.27-én fognak vonni, az nem biztos, hogy így is lesz, és így nem bírtam játszani 4 napig. Én meg nem mertem semmit csinálni, nehogy kétszer vonjanak, mert befosatott az egyik haver, hogy akkor az a hónap 8 ezrembe lesz. Na mindegy! Az a fura, hogy ilyen még soha nem volt. És nem szeretném, ha ez megismétlődne, mert jó hogy két havit akkor játszhatok, ha kétszer vonnak, de olyat nem szeretnék, hogy egy napig se játszak, szal értitek. :P