T.Howard Creative Commons License 2009.04.02 0 0 152

#466333 | gyongyim | 2009-04-02 06:41
Kedves Miniszterelnök úr/Kdves Feri!

Sajnálom,hogy ezt a döntést hozta(d). Bizonyára átgondolt döntés született,amit Klára asszony is helyesel(t).
Attól tartottam,hogy a Blog is megszűnik. De örömmel látom,hogy nem.
Ami ebben az egészben elkeserítő,hogy azok az emberek lökték el maguktól,akik anno piadesztára emelték. No nem Budapesten,hanem megyei szinten. Mi a választók megdöbbentünk a történteken. Mi akik nem vagyunk hivatásos politikusok. Abban igazat adok annak aki annak idején azt mondta nekem,hogy a politika gusztustalan tud lenni és félt töle engem. Ez a nagyonkedves ember - még ma is ezt mondja. (Családtagról van szó,aki a politikával nagyon komolyan foglalkozott,egészen pontosan ez volt a hivatása).

Valóban igaza volt és van ebben. A politika nem "kisasszony football" itt kemény adok kapok van a megélhetésért,a fennmaradásért. Köszönjük,hogy Medgyessy Péter után még egy európai gondolkodású,igazán demokratikus miniszterelnökünk lehetett. Bízom benne,hogy az utódja sem lesz különb. Csak mi nem vagyunk elég érettek ehhez,mi nem érdemlünk meg ilyen vezetőket. Nagyon jó látni a sort Horn Gyula,Medgyessy Péter,Gyurcsány Ferenc,Bajnai Gordon....2010-ben? Tán lesz folytatás.

Nagyon kellemes hűsvéti űnnepeket kívánok kedves családnak és az üzleti életben további sok sikert-esetleg,mint Uniós politikus szívesen látnám viszont a nagy politikában.