Einstánd Creative Commons License 2009.03.31 0 0 13

19 éves koromban diagnoztizálták az spa-t.

most 38 vagyok. 18 éves koromig futottam úsztam fáramásztam, versenyszerűen sportoltam és mint minden normális gyerek, elég mozgékony hajlékony és aktiv hétköznapokat éltem..aztán gimi 4. osztályában egyik napról a másikra a bal lábam lágyéktájt kezdett el görcsössen fájni és csak egy hét múlva állt helyre.Aztán egy nehezebb időszak jőtt, sok orvosi vizsgálattal,mindenféle negativ jóslattal.

25 éves koromban egy keresztény gyülekezetben imádkozott értem a pásztor anélkűl, hogy tudta volna,hogy mi a bajom, (hiszen ez azért nem feltétlenűl látszik az emberen). Ismeretlenűl azt mondta nekem, hogy gyógyítson meg az Úr Jézus.

Én akkor arra gondoltam, hogy ez az ember honnan tudja hogy nekem gyógyulásra van szükségem. Mikor rájöttem, hogy talán a mindenható meghallgatott, akkor abban a pillanatban mintha egy sötét árny zuhant volna ki a testem bal oldalából és azonnal a főldbe szívódott.

Persze azóta is többször szembesűltem ezzel problémával, nem tudom miért ?Kissebb nagyobb akadájokat kellett leküzdenem. (Érdekes volt olvasni ezt a nyaki áramütésses tünetet, nem tudtam, hogy ez is attól lehet.)

Mivel ezzel a kórral járó sűllyedés a szervezetben álltalában magas, ezért nemrég az üzemorvosomtól kaptam egy címet vmi orfis doktornőét, aki, ha jól értettem vmi újfajta módszert ( biológiai) ismer. Amennyiben elmegyek és hatásos is lesz és persze publikálhatom, úgy közzé teszem.

Egyébbként meg mindenkinek ajánlom a gyógytornát, a gyógyfürdőt, a mozgást- ha megy, és ha valaki elhiszi, hogy Jézus ma is gyógyit, akkor nosza rajta próbálja ki.

Mit veszíthet?

Előzmény: agrippa001 (-)