Szép estét Mindenkinek!
Köszönöm, hogy a kerítéssel kapcsolatban nagyon sokan pozitívan, megértően és támogatóan nyilatkoztatok.
Szeretném megköszönni az ötletet, de a kert elkerítéséhez NEM szeretnék a közösköltségből semmilyen támogatást kérni. Annak ezer jó helye lenne. Arról nem is beszélve, hogy így az ellenzők tábora is jelentősen növekedhet. A kertünk kialakításának és gondozásának feladatit és költségeit beterveztük, amikor beköltöztünk.
Mivel van, aki vágyik kerítésre és van, aki nem, van aki szebbet engedhet magának és van, aki egyszerűbbet, és van olyan is, amelyik már elkészült, ezért gondoltam arra, hogy a hasonló magasság és a zöld növénnyel való befuttatás lehet a jó megoldás. Hiszen ha már a növények birtokba vették, akkor teljesen mindegy, milyen is a kerítés ott a mélyben, nem?
Arra gondoltam, csinálok egy digitális fotót a házról és virtuálisan elkészítem a kerítéses változatot, hátha a kép meggyőzi a bizonytalankodókat. :-) (?)
Ez a számla és elszámolás és közös képviselet dolog azért is bonyolult, mert azt hiszem kevesen értjük pontosan, hogy mit kellene figyelnünk és mi alapján kell megítélnünk a kapott anyagokat és munkát. Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet ez ügyben kicsit tájékozódni, szempontokat gyűjteni?