Tegnap kb. ilyenkor volt egy félelmem, hogy megint Gyurcsány vezércsele az egész és megtervezett színjáték,...most megint ezt érzem és valamiért azt, hogy még mindig Gyurcsány irányít mindent, még az mszp-t-is.
Pll: Gyurcsány frakcióvezető lesz,,,--szokott egy bukott ember, bukott pártelnök frakcióvezető lenni..., ??
A másik az, hogy mikor tegnap elvonult Gyurcsány, nem egy bukott politikus benyomását keltette, szinte mosolygott az őt fütyülőkön és nyugodt volt...Szerintem a dolgokat Gyurcsány mozgatja és ő az erős ember továbbra is.
Szerintem Bajnai lesz a miniszterelnök és Gyurcsányt a jövő héten a lázadó talpasok újra megválasszák 80 % al pártelnöknek, és bejön a tegnapi tippem, a Gyurcsány-Bajnai tandemről, amivel a 2002 es Kovács-Medgyessy tandemet másolják és a szolíd, decens Bajnaival 2010 ben legyőzhetik újra a már eléggé elhasználódott Orbánt.
Mi a véleményetek? Én ezt már tegnap délután megtippeltem és ma újra ez látszik bejönni,,,Mesteri színjáték.
Szegény Fidesz meg próbálgathatja x-szer kezdeményezni a parlament feloszlatását, x-edszer se fog sikerülni.
A topiccím jó, színjáték ez 1 hete és Gyurcsány rendezi, mi meg rágjuk a gumiicsontot.