képhiba Creative Commons License 2009.03.28 0 0 45532

ÉS LŐN VILÁGOSSÁG  NAPLÓ

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1239/1239]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2009. 03. 28. szombat, 16:39:50 óra

Kedves Naplóm!

Endre hívott telefonon nemrég és jókora feldúltság ütközött ki a hangjából. Egyszerre izgult és volt ideges, ahogy ezt megállapítottam. Ugyanis ma este lekapcsolják az összes villanyt és Jutka is bekapcsolódott ebbe a zöldmozgalomban. Még a hütőt is kihuzza. De Endre nem ettől ideges, mert szerinte nem érdekes ha tönkremegy a hús a mélyhütőben, őt az aggasztja, hogy pont nemzetközileg foci van. Magyarország azt hiszem Algériával játszik és ez fontos valamiért, ahogy Endre mondta. És ez pont akkor van, amikor Jutka 1000 százalékosan leáramtalanitja a lakást. Utánna kimegy a picivel az erkélyre és nézik az eget, mert ilyenkor jól látszik, ha nincs közvilágosítás. Na ezen kaptak össze és Endre megkért, hogy nézzük meg nálam a focit, miután nekem ráadásul van olyan fotbalista csatornám is, amit saccperkábé nem is tudtam. Igazából kellemetlen egérfogóba kerültem, mert este 8 után én is szivesen lekapcsoltam volna a sötétséget és hogy segítsem a világ energiamegmaradásának lehetőségét, de Endrét sem hagyhatom cserbe. Igy aztán én azt csinálom, hogy holnap egyénileg csinálok egy órás sötétséget és nem kollektive a világgal, dehát a lényeg ugyanaz szerintem.