Babarczy-fanok szívlapáttal
Az egyik fan hozzászólása (elejétől a végéig):
Nyusa Bagarol Fuskin válasz | 2009.03.27 21:57:18 © (
14630)
Ja? Pardon.
Na és akkor mi van? Tévedhetetlennek hitted?
Ki a B.E.? Pápa?
Vagy jósnõ, aki feldarabolt tyukbelekbõl megmondja hogy mik lesznek a jövõ heti lottószámok?
Vagy hogy ki viszi ki az országot a fosból?
Tévedett.... zakson!
Tévedésének nem voltak, nincsenek, s nem is lesznek a személyén túlmutató negatív hatásai. Senki nem vesztett el az miatt egy munkahelyet, senki nem került szegényházba, senki nem indult le a lejtõn az miatt. Tévedésének volumene tehát csak személyes szférájában jelent valamit.
Amikor az ember azt mondja: "Basszameg, ezt rosszul láttam meg!"
Ez a "rossz lóra tett" így nem több, mint például hogy én otthonhagytam az órámat kedden, de azért beértem idõben dolgozni, és annyi.
Előzmény: ohlulu (14626)
Nos, ez a tipikus szófosás. Megszámoltam:
713 karakter. Ráadásul úgy, hogy a lelkes fan azt az embert fossa le buzgó szavaival, aki mellett prókátorkodni igyekszik.
Mármost az idézett hozzászólás röviden (értelmesen) így hangzik:
Babarczy Eszter tévedhet, nem tévedhet – „zakson”. Babarczy Eszter egy senki. Teljesen mindegy, hogy mit mond (
109 karakter).
Ennyi.
Pluszban pedig egy kis stílelemzés. Kiemelem a hozzászólást jellemző mondatot:
„
Tévedésének nem voltak, nincsenek, s nem is lesznek a személyén túlmutató negatív hatásai.”
És pozitív hatásai sincsenek. (A nagy tévedéseknek világot rengetően pozitív hatásaik lehetnek, az esetek többségében vannak is.)
Miközben vannak idióta tévedések is.
És vannak idióta nem tévedések is.
Babarczy Eszternek a tévedései is, nem tévedései is bornírtak. Vagyis ahogyan a fanja monnya: „zakson”.
Babarczy Eszter egyik idióta tévedése szerint a Magyar Gárda nem egyéb, mint a „hiszterizáló baloldal” bohóchadserege. Tévedés volt? Tévedés volt. Van valami jelentősége? Semmi jelentősége.
Csoóri nem Babarczy szellemi befolyása alatt írta meg a
Nappali holdat. Sőt. Szerintem Babarczy Eszter szellemi befolyása alatt senki nem írt semmit. (Ezt persze nem tudom bizonyítani, de jelentkezhet az, aki úgy érzi, hogy őt befolyásolta gondolkodásában, világlátásában Babarczy Eszter valamely igazsága vagy tévedése!)
Babarczy maximum voodoo bábu lehet.
És úgy tűnik, az is, mert a fent idézett fannal (lófannal) szemben akadnak Babarczy Eszternek démonizálói is. Szintén hülyék. Ők azt állítják, hogy Babarczyból indult ki minden rossz a politikában. Pontosabban az egyik tévedéséből. Szerintük akkor tévedett nagyot, amikor „leült Bayerral egy asztalhoz a tévében”. Igaz, ugyanezen emberek szerint Babarczy „lemosta” Bayert a tévében, ámde tévedett így is, tévedett úgy is. Ő legitimálta Bayert. És miért állítják ezt a Babarczy-démonizálók? Mert szarban a haza, és ilyenkor van a bűnbakok keresésének, megtalálásának, a voodoo babák szurkálásának bőszült ideje. Bayerék a zsidóban, a cigányban találják meg a bűnöst, Pixyék Babarczy Eszterben:
Azé’ nem bírunk röhejessé válás nélkül egy szerencsétlen miniszterelnököt kiizzadni magunkból, mert az Eszter legitimált. A buta tyúk! Illetve lemosta a bajertot. A buta tyúk!
Mosta? Legitimálta? Mindegy is, csak rá lehessen mutatni, rá lehessen üvölteni valakire. Ráadásul – mondom – egy senkire.
Az agyvelő megáll.
Ha Babarczy Eszter komoly ember volna, egyszerűen kiszállna ebből a baromságból, kilépne az ő a zakson-tévedéseivel együtt. Azt mondaná a klaviatúrájának, hogy
Hát akkor mosmár véglegesen kilikk! Én, gyerekek, erre a topikra rá nem nézek többé. Nemhogy részt nem veszek benne, nemhogy a polgári nevemet nem mocskolom tovább magam is időnként, hanem hogy innentől totálisan pont.
Ha Babarczy Eszter komoly ember volna (legalább közepesen komoly), visszahőköltetné magát néhány évre, és
csöndben megpróbálna fölépítkezni.
Talán akkor. Akkor sem biztos, ám így
biztosan nem…
Így marad egy kicsi
zakson, aki mennél többet beszél, annál viccesebb helyzetbe kavarja magát (von Löffel aus). És itt most hagyjuk is a lankadt farkak körüli ident matatást, ti. lényegében arról van szó, hogy nem is oly rég Pixyék azért zörögtek, azért butatyúkoztak itt, merthogy Babarczy Bayert legitimálta a tévében, ma pedig ott tartunk, hogy Bayer legitimálja Babarczy Esztert az interneten. Legalábbis a
stílusból erre lehet következtetni, szóval hogy valami bayerféleség ez is:
Nyusa Bagarol Fuskin válasz | 2009.03.27 21:33:27 © (
14611)
Erre a kis csórikámra meg szerintem (mert elmúlt a komonizmus!) már nincs szükség, kivénhedt mindenhonnan, vagy legalábbis így éli meg, és ide jár tombolni.
Míg bele nem vágok a fogsorába egy 8 kilós rozsdás szívlapáttal, egy kies tavaszi estén.
Előzmény: gábornok (14606)
Tegyük hozzá: aki az efféle rajongói támogatást elfogadja, hallgatólagosan leokézza, nem komoly ember.
Ha paranoid az ország, akkor éppen a nyíltan agresszív bayerféleségek és a sunyin agresszív babarczyféleségek sajátos szemantikai és erkölcsi ozmózisa miatt paranoid.