Hali!
Olvasom a hozzászólásokat...
Kedves Law of omerta!
Nem tudom, mennyire ismered az SM betegséget, de több fajtája is van. Van olyan, amelyik lassan romló de egyáltalán semmiféle gyógyszerrel nem nyújtható el a "jóléti" állapot. Van olyan, amelyik különböző szerek, vitaminok, adásával meghosszabítja jelen állapotot, vagyis nem romlik, olykor a tünetek is elmúlnak. Nos, én abba a kategóriába tartozom, amelyikben megnyújtható a jóléti állapot, és kopaxon injekcót is kapok. Magában az injekció a tüneteket sajnos nem enyhíti vagy tünteti el, csak magát az állapotot tudja sokáig tartani. Nem mondtam hogy én a különböző szerektől meggyógyultam, hanem azt mondtam hogy jobban érzem magam, mozgásom jobb. Ez tény. Az is tény, hogy míg nem szedtem semmit, többször voltam kórházban mert különböző tünetek jöttek elő és infúziót kellett kapjak. Mióta az őssejtet szedem, és szedem azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, amelyek segítik a betegség tüneteit kordában tartani, nem voltam kórházba! Én hiszek abban, hogy ezek segítségével vagyok jelenleg ilyen állapotban. Ha valakinek nem használnak a különböző "csodaszerek', az nem azért van mert adott esetben nem hatásos, csak éppen az adott személy, adott állapotára nem pozitívan reagál. Kérdem én, a gyógyszerek mindig hatásosak?? Szerintem nem! Nem véletlenül van, hogy egy-egy betegségre több féle gyógyszer létezik... Nem kívánok itt senkivel vitába bonyolódni, mert nem érdemes. Ellenben, nem kéne elvenni az emberektől a reményt és a hitet, főleg, amikor márcsak az maradt nekik. Nyilván csodaszerekhez, és különböző gyógynövény készítményekhez márcsak akkor fordulnak az emberek mikor már se gyógyszer, se műtét nem segít...