Nézd,egy dolog biztos.Egy kis reptét,amit GY kezdett el.Ő kezdett ott sárkányozni.Beletette az életét,tudását,létrehozott egy repülő klubot.
Minden engedélyt ő járt ki.
Késöbbiekben-Gy nagymértékű segitségével-P,és A megvásárolta a hátsó részt.
Gyula mindenben segitett nekik.P bácsié a leghátsó hangár,Gy-é a vágohidhoz eső rész,a többi A-é.
Látszólag minden ok,de Pbácsi-és V.A vezette csapat-köztük egyiptomi barát-között szakmai,emberi konfliktusok vannak.Igen ám,de a reptér közös!Na itt kezdődnek a gondok.
Közben amenhotep szapulja P.bácsit,Gyulát.Észbe kap,csak nem kellett volna,felhivja.Persze,Gyula mit mondott .."nem haragszik"Ehez ismerni kell Gyula korrektségét,emberi tartását,ő sosem bántana ,meg senkit!Nem hiszem,hogy belül nem esett neki rosszul!!
Erre amenhotep elvicceli,ugy állitja be,mint "pálinkázós",együtt bratyizós kiskomáját,ami korántsem van igy.Nem lehet meg nem történté tenni valamit,még ha elnézést kérünk is.Én is elb@sztam,mikor abban a hiszemben irogattam,hogy tuti infókat kaptam-ha áttételesen is-egy ott dolgozótól,miközben utólagosan jöttem rá,nem igaz!
Egy a megoldás.Le kell ülni nyugodtan Gyulának/Palinak/Andrásnak,és-az elöbb emlitett ital közben-és személyeskedés nélkül megbeszélni,átbeszélni mindent...mert rossz szomszédság,török átok!NA!
Ez egy "időzitett bomba volt",a balesetek csak hamarabb felszinre hozták!