zizicske Creative Commons License 2009.03.26 0 0 112

Átmenetileg megszorultam, hozzájuk fordultam.

Elbírálták, megadták.

Az átutalásos verziót választottam, mert az 93.000-rel olcsóbb, mint a hetente házhoz járós, na meg az se tetszett, hogy minden héten órát kell igazítanom egy idegenhez. A bankolás kényelmesebbnek tűnt. Beállítom, hogy négyhetente menjen el 4 részlet, oszt jó napot.

A szerződésben az szerepel, hogy 15 napon belül utalnak. Ma van a 15. nap, és az előbb még nem volt a számlámon semmi!!!!!!! Az ügyfélszolgálatuk katasztrófa, olyanok, mint a papagájkommandó: azt hajtogatják, hogy "15 napon belül utalunk, benne van a szerződésben, amit aláírt." Ezt én is olvastam.

De az egész Providentnél nincs egy ember, aki meg tudná mondani, hogy elindították-e már az utalást, és ha igen, akkor melyik napon, ha meg nem, akkor miért nem és mikor fogják. "Erről nem tudunk információt adni" - ennyi a válaszuk.

Az egyik annyit bírt mondani az előbb, hogy holnap telik le a 15 nap, mert az aláírás napja nem számít bele... És hogy a 15 napon belüliség azt jelenti, hogy legkésőbb a 15. napon  meg kell kapnom a pénzt. Visszakérdeztem, hogy beleszámolták-e azt is, hogy ha nem egy banknál vagyunk, akkor 2-3 banki munkanap alatt könyvelik a számlámra a pénzt? Na, mi volt a válasz? Úgy van: "15 napon belül utalunk, benne van a szerződésben. Önnek legkésőbb a 15. napon a számláján lesz a kölcsön."

De az vita tárgyát képezi közöttünk, mikor van a 15. nap. Szerintem ma, őszerintük holnap. A lényegen nem változtat: az átutalásos kölcsön egyáltalán nem gyors, kicentizik a rohadékok, nemám az 5. napon, vagy a 9.-en utalnak, á, majd a határidő végén. Ha spórolni akarsz a hitel költségein, szívjál csak, kedves ügyfél!

Az otthoni szolgáltatásnál már 2 hete a kezembe adta volna a pénzt a csávó. De 40 hétre úgy 93.000-rel többet kell(ett volna) visszafizetnem.  

Arról már ne is beszéljünk, hogy ilyen semmitmondó ügyfélszolgálatot minek tartanak fenn? Egyáltalán nem szolgálja ki az ügyfeleket.

Az esedékes részlet mindig csütörtökig lesz esedékes. Majd én is úgy teszek, mint ők. Szerdánként utalok, oszt jó napot. Ha odaér odaér, ha nem nem. Én átutaltam csütörtökig... 

A hócipőm tele van velük, még egyszer nem vágnék bele. Lassan meg is oldódik az a problémám, amiért rájuk szorultam, mire utalnak, valószínűleg nem lesz aktuális a dolog.

Van valakinek az enyémtől eltérő tapasztalata? Átutalásos kölcsönnél pozitív élmények?