Köszönöm hogy figyelmeztettél, arra hogy nem megfelelő módon írtam SZVB1-nek.
Igazad van, nem itt kellett volna megtenni, hanem ajánlott levélben.
Valószínűleg az lehet az oka hogy nem lakótársként gondolok rá hanem testületként (és épp ezért írtam a többes számot is) mert itt nem lakótársként hanem testületi minőségében írt. Az SZVB1 nickkel önként vállalta(vállalták), hogy ha ide ír(nak) akkor itt bizony akár felelősségre is vonhatják.
Biztos vagyok benne, hogy van neki(k) saját aliasa (aliasuk) is és ha épp azon ír(nak) akkor minden bizonnyal nem javaslok olyan intézkedéseket amit viszont az SZVB-nek bármikor. Mert akkor épp magánember.
Fentieket arról, hogy kire gondoltam és miért merem felelősségre vonni.
Az alábbiakat viszont te is gondold át.
Elhiszem hogy ezzel a lépéssel a tájékoztatásunkat akarja az SZVB elősegíteni, de pár dolgot nem bírok szó nélkül hagyni. Jelen pillanatban ugyanis egyetlen módon tudok a tevékenységükről véleményt formálni és az az itteni nyilatkozataik. Azok viszont azt mutatják, hogy semmilyen hatással nincs a munkájuk az europeára, hiszen azoknak jelenleg nincs elszámolásuk, és nem is terveznek. Meg kívánnak szavaztatni egy olyan költségvetést ami nem indokolt, sőt erősen eltúlzott. Az SZVB is elismeri, hogy a hasraütéses módszerrel meghatározott költségek nem állnak helyt, mégsem tesz semmit ellene. Ebből én eddig azt vontam le hogy az SZVB hatékonyanvédi az europea érdekeit a lakókkal szemben míg a lakók érdekeit nem tudja érvényesíteni. Hiszen semmit sem ért még el, vagy legalábbis semmi sem látszik.
Az utolsó bekezdéseddel pedig nagyon is tisztában vagyok. Nem tagadtam korábban sem, hogy SZVB elnök vagyok egy másik, (3x nagyobb ezáltal 3x annyi gonddal küzdő) újépítésű társasházban. Nagyjából tisztában vagyok vele mit kapnak a lakóktól - és azzal is hogy mi az amit meg tudnának tenni értük.