Törölt nick Creative Commons License 2009.03.25 0 0 464
Valóban sokkal körültekintőbben kell megszólalnom a jövőben,bár nem gondoltam,hogy eskű alatt vallok!
Elnézést kérek,hogy nem volt időm szó szerint megtanulni a kbsz jelentést,és a futtában összedobott válaszomban szárnyat írtam törzs helyett

A pontos szöveg a következő

Sajnálatos az a körülmény, hogy a dokumentumok szerint a törzs-
feleket azelött ragasztották össze, mielött a törzs-felek elkészültek volna. A
fő darabok követhetetlenül keverednek:

Pontosan idéztem a vizsgálat jegyzőkönyvéből.

A lényegen persze mit sem változtat.
Mégis te mit gondolsz,hogyan lehetséges ez?
Nem gondolod komolyan ugye,hogy egy repülőgépgyártás során a szakember nem tudja,hogy aznap hányadika van?De ugye minimum a kettős ellenőrzés,vagyis aki ellenőrizte fent említett mestert ugyan abba a hibába esik.Ő sem tudja.

Szerintem ezek mind alátámasztják azt,hogy nem volt minden rendben a gyártás dokmentálásával.

Neked nem furcsa,hogy ennyi idő eltelt a baleset óta,és most előkerült Amenho.. aki azt állítja,hogy ő irányította a gyártást ,a főtartó kivételével mindent megváltoztatott,de a neve sehol sem szerepel a kbsz jelentésben,vagy a corvus által benyújtott gyártási dokumentációban.

Akkor ezt te minek neveznéd?Vagy ez az okirathamisítás,vagy csalás amire gondoltál?

Ameno eskü alatt elmondja majd a bíróság elött, ezt is leírta!!És ha a bíróság rákérdez néhány dologra amit ezen a fórumon is olvasott arra vajon mit fog mondani?
Hazudni fog?
Szerinted???
A corvus örülne egy pénzügyi vizsgálatnak?Minden rendben van ott?Szerinted semmit sem találnának?Aki ma melletted áll,holnap a bíróságon lehet,hogy már nem akkora haver!
Sajnos az,hogy te tudsz valamit nem elég a bíróság elött,bizonyítani is tudni kell.
Majd meglátjuk.....
Előzmény: malévhoz,csak a hátszelesek kerülnek (462)