Crvoyager Creative Commons License 2009.03.25 0 0 5335
Jó reggelt mindenkinek!

Sikerült nagyjából visszaolvasgatnom. A gázfűtéshez annyit had tegyek én is hozzá, hogy aki vadkamperol csak azt vegyen,azt mindenhol tudja használni.
Aki sokat jár kempingbe esetleg találkozókra szerintem szintén azt vegyen ugyanis sajna a magyar kempingekben igen gyenge a biztosíték és pl. a Pápai 5 csillagos hipi szupi kempingben sem tudtak összel fűteni, mert kiverte állandóan a biztit. Akik csak villanyosok voltak dederegtek is a hidegben. Mi bizony nyári hideg hajnalon is bekapcsoljuk, mert a komfortérzetet növeli és a kölkök sem fáznak meg olyan hamar.

A vatrerán lévő fűtőtest lehet öreg,de fillérekért lehet hozzá alkatrészt venni a szervizben. A beépitéséhez azt is tudni kell, hogy a padlót ki kell vágni úgyhogy nagyon meg kell nézni milyen kamperba teszi az ember és melyik részére. Az árusról nem tudok véleményt mondani,de ha árfelhajtás kell neki irni egyet hátha észbe kap.

A ventillátoros körfűtés igazi komfort mivel körbe a fal mentén fújja a meleg levegőt ezáltal nincs hideg sarok stb. A ventillátor mégha 220 voltos is kb 70 w-os az nem tudom mennyit eszik átalakitón keresztül, de egy 70 AH akksi két éjszakát elvisz simán.

Szerintem illetve saját tapasztalat ezt villannyal soha nem tudod megcsinálni.