Nem értem a problémát. Ott az Unicredites lehetőség, vidd oda a pénzed. De a Citibanknak is van hasonló szolgáltatása. Vannak kis takszövök, oda is lehet menni. Az a havi 2-300 forint fáj olyan nagyon? Esküszöm, nem értem.
Amúgy meg ez elég demagóg szöveg, hogy a bank "használja a pénzem" és még én fizetek. Ugyanis azt a pénzt valakinek át kell számolni, valakinek kötegelni kell, pénzszállító autónak el kell vinnie, ezt hívják készpénzkezelésnek. Kicsit tájékozódj egy Group4-nél vagy komolyabb biztonsági cégnél, hogy ez mibe kerül...
Ráadásul mostanában kiugróan magas a pénzintézeti támadások száma, ettől sem lesz olcsóbb a biztonság. De mondom, ha nem tetszik, menj az Unicredithez.
Magyarországon a bankok piacán is komoly verseny van, 30 fölött van - asszem - bank vagy szakosított pénzintézet jelen. Tessék válogatni, nem ilyen demagóg bankározással megpróbálni leplezni a gyurcsányi fasztalankodást.
Mostanáig ment a könyörgés, hogy a kinti nagy bankhok ne vonuljanak ki. Pár ilyen fogás még és nézhet nagyon Ferenc.