Köszönöm,hogy felnyitottad a szemem!
Többször átolvastam corvusfan írásait,és komolyan azt gondoltam,hogy ez az ember egy komplett idióta!
Annyira szánalmasnak tűnt,mint egy igazi mszp-s szavazógép./bocs a politikai hasonlatért/
Nem vettem észre az igazi szándékot,ezért ezúton is elnézést kérek tőle!!!!
Cplacit,és a többieket eszem ágában sincs bántani,valóban nem az ő hibájuk ami a corvusnál történik.
Tudom,hogy "szarért-hugyért"dolgoztatják őket,és a többi kb 50 embert.Minimálbéren (ki- be) jelentett alkalmi melósok jönnek,mennek,de a munkahelyteremtő állami zseton miatt muszáj tartani őket.
Tényleg így születik egy magyar csoda?
Lehet ,szabad így repülőgépet építeni?
Vagy annyira tuti a gyártástechnológia,a minőségbiztosítás,hogy aki arra jár az nyugodtan laminálhat egy darabot??
A baleset után sebesen összefércelt dokumentációt látva nekem azért nem ez jött le.
Itt színte semmi sem volt szakszerű.
Hétfőn felszerelik azt a szárnyat,amit szerdán gyártanak le???Nevetséges!!!
Sárosak az urak ,nem is kicsit!!!
V.Pál és Amenhotep egymás iránt táplált gyengéd érzelmei szerintem mára mindenki számára egyértelműek.
Olvasva Amenhotep írását nekem elég korrektnek tünt,bár való igaz a szenttéavatott elvtárs egy repülő t72 es nyergében nem mondom,hogy nem volt kicsit cinikus.
De azért vannak ott érdekes dolgok is.
A berepülési,engedélyeztetési anomáliák, ellenszenv az "új"technológia iránt,a finoman megvezetett kbsz..............szóval lehetne sorolni!
Hogy kinek kéne ,kitől bocsánatot kérni?
Például V.Andrásnak,és hittársának G.Tamásnak Őri Feri családjától,a többi szerencsétlenűl járt ember családjától,minden magyar adófizetőtől,és talán Istentől,hogy bocsássa meg nekik azt a felelőtlenséget amivel halálba küldték ezeket az embereket!!