És, ha már így "hölgyek" összejöttünk, egy kis női téma.
Mivel vásároltam az első, hogy el kell mondjam valakinek ;))))
Szóval ma bejártam a várost. Elmentem az Aréna Plázába, majd felgyalogoltam a Blaháig, onnan pedig a Westendbe mentem. Mindezt csak egy pár tavaszi cipőért.
A Nyugatihoz kivezényeltek egy rakás tűzoltót (volt vagy 5 nagykocsi, és még uannyi kicsi), végül kiderült, hogy a Metróban füstölt a mozgólépcső....
Cipőtéren az itthoni helyzet úgy néz ki, hogy ami tetszett, az nem volt a méretemben. Az egyik boltban mondta az eladó, hogy minden méretből 3 azaz három párat kapnak. Persze 42-es az van, mert a kutyának sem kell. Ahelyett, hogy felmérnék, mely méretből fogy a legtöbb (lehetne készíteni akár eloszlási /harang/görbét is) és aszerint rendelnének méretet....
Ami lett volna méretben, annak vagy az orra, vagy a sarka volt gusztustalan, vagy túl lapossarkú volt (én a magassarkút szeretem).
Végül kompromisszumot kötöttem magammal, és vettem egy tűsarkút; csak tudjak majd járni benne :))))
Amúgy különben nagyon szép, elegáns, és jól mutat a lábamon.
Mindamellett most csodásan érzem magam, mert sikerült elköltenem jó sok pénzet ;)))))
Persze végül ott vettem, ahova mindig járok vásárolni: az Árkádban :)
Úgyhogy ismét levontam a következtetést, hogy nem érdemes bejárni a várost, mert mindenütt ugyanaz van, vagy még annyi sem....
URAKTÓL ELNÉZÉST KÉREK, de időnként ilyen tipikus női témát is jó kiírnia magából az ember lányának. :)))))