fred30 Creative Commons License 2009.03.24 0 0 9141

Alf

"de a konkret kerdesem az hogy mondjuk van (nem tudok szamot) 3000 ongyilkossag egy evben magyarorszagon. ebbol tegyuk fel hogy 300 esetben teljesen varatlanul er minket az ongyilkossag, es nincsenek meg vilagosan a feltetelei/feltetelrendszere."

ebben  is, mint sok mindenben igazad van, sok megmagyarázhatatlan eset van.

a kettőnk gondolkodása valószínűleg az én agyféltekéimben történt sajátosságok miatt különbözik, egyébként morális alapon az egyik legkorrektebb vitapartnernek tartalak, bár amikor ironizáltál Ophélie-n, az nem tetszett, de megmondtam Neked.

(én úgy vagyok vele, hogy manapság itt olyan  abszurd dolgok történnek..hogy ehhez igazodott a gondolkodásom,,,mintegy  "nem önmagamtól és önszántamból" megtanultam, hogy a másik végén kell elkezdeni megfogni a dolgokat..sokan biztosan paranoiát látnak ebben..)

Nézd meg, még a Nórás ügyben sincs semmi előrelépés, pedig mennyi bizonyíték van...hát akkor egy ilyen sokkal nehezebben megfogható ügyben hogyan lenne valami...fura nekem, hogy fiatal nők csak úgy meghalnak sorra...bár persze lehet mondani, hogy a világ más pontján is...de én ezekről tudok...

nem vagyok szaki, de 2 hónap után szerintem igen nehéz lehet ilyen dolgokat megállapítani..de mégcsak nem is muszály, hogy nyom legyen...(pl annak a fiúnak, aki a Dunában volt, nem részlezetem brrrr.., mégsem egyértelmű a gyilkosság)

az amerikai csajnál azért nem volt komolyabb visszhang, mert nem halt meg...

Ha lennének igazi magyarázatok, hogy pl hónapok óta pszichiátriai kezelés alatt állt, vagy voltak önpusztító gondolatai, szuicid hajlam, sokkal jobban el tudnám képzelni az öngyilkosságot, de ezt a fajtáját még akkor is nehezen...a pia az nem magyarázat, majdnem minden 22 éves egyetemista ilyesmi életmódot folytat...

ha meg rosszul lett volna, az nem 20 perces fejszellőztetés után jelentkezik, hanem korábban...és gondolom nem volt alatta beépített rugó a cipőjében, ami csak úgy átdobja a korláton...

Nem tudom..gondolkozom.amint ott áll a hídon...alatta a hömpölygő, fekete, jéghideg

Duna..és a legrosszabb, fulladásos halált akarná választani ez a kifinomult nő...nekem ez nem fér össze...

azokat a törölt fájlokat meg nem lehet visszaállítani? hogy van ez?

Előzmény: alfredoo (9139)