Kádár Mónika Creative Commons License 1998.11.19 0 0 148
mcemru kuldte (probald megegyszer a regisztraciot!):

Hat ez az uj hozzaszolas click most nemigazan talalo mert mi ujat lehetne itt mondani??
Azt csak fo foldmuvesunk vagy vizhordo rokonai tudnanak vagy valamelyik kis-nagy ember aki mostanaban kozel ult a konderhoz.
Hmm azert ezt nem kepzeltem volna hogy ilyen kis konderhoz ekkora nagy kanallal fognak hozza ropke fel ev alatt...
Mi marad meg a 3.5 evre?? Hjaa sajna az mar a mi vacsorankbol lesz ismet elveve, de remelem ez nekik az utolso lesz :->

Szoval meg csak annyit varva a tovabbi fejlemenyeket hogy amikor orszagunk fő kukkolojat es jamesz bondjat (magyar hangja Kover Laszlo)
ma megkerdeztek a parlament folyosojan - aki koztudottan a gyors beszed olimpia egyik helyezettje - kb. 2 percig csak hummogni tudott
es altalanos magyar beszed kitolto mondatokat (ertsd rizsat) adott at a riporternek eleg meghokkent abrazatba csomagolva.

Na hogy is van aza tortenet amikor a trojaiak (alias fidesz direkte kisbetuvel, mert jelenleg a Nemecseket helyettesitik) megszivjak jol a faloval??
Hat igen benne volt jol nekik Torgyasszeusz meg bandaja - ja bocs az a csaladja es az serthetetlen. Nehogy man megsertsek oket azzal hogy erettsegivel
nem vehetik el a funkciot tobb diplomas+nyelvek, uzleti eletben jartas emberek elol(most nem a regi rencer katonaira gondolok)??

Szoval ennyibe kerul ma 1 tobbsegnek 1 kisebbseg?? Jo-jo megertem vegulis Lauda Air is letezik, ugyhogy miert ne legyen ezentul TorgyanAir??
Csak hat mikor vezet ilyen jol a Torgyi? Meg autot se hat meg miniszteriumot... Meg hat szegeny N. Laudanak jol leegett arcarol a bőr,
de ennek az embernek meg akkor se egne le a pofaja ha komplett egyedul vegig jaccana a Lánglovagok összes szerepet, vagy az unokajat beultetne 4 elemivel pl. a Molhoz...

Csatlakozva az elottem szolokhoz javaslatom az hogy hirdessunk Malévval soha tobbe nem utazom kampanyt. Matricak es kituzok a Köztarsasag teren atvehetok :-)
Na de komolyan akkor utazom legkozelebb Malévval - ugyse szeretek repulni - ha szemelyesen a kis Trixi adja majd a jegyet, mint ahogy ez tole elvarhato lenne.
Szoval inkabb Trainspotting...