Köszönjük Amenhotep szösszenetét,ismét van mit emészteni úgy gondolom!A sorok között számtalan dologra megtaláltam a választ ,de néhány új kérdés is megfogalmazódott bennem.
Ami pedig a kissé bő lére eresztett V.P.biográfiát illeti, hát én nem bajlódtam volna vele ennyit.
Az azért átjött,hogy Pali bácsi nem rajong az egyiptomi történelemért:-)),és ez gondolom kölcsönös:-))!!
De corvusfan böffenései mellett azért nehéz szó nélkül elmenni!!
Öregem,ez annyira szánalmas!Neked fogalmad sincs miről beszélsz!!
A corvus főmérnöke szakmai könnyedséggel söpri le a repüléshez nem értő kbsz érveit,profi szakemberek sok százmilliós unios támogatással,jelentéktelen balesetek,pártkatonák,lemenő nap,beperelni mindenkit aki nem corvusfan??!!??!!Húúúú ez nem semmi,meg is zenésíted?
De ne személyeskedjünk ,mert a békés gazduram szétcsap köztünk.Inkább olvasd el szép lassan újra azt a jelentést,lassan,hogy te is megértsd.
Nyugodj meg a bíróság nem az említett jelentés alapján fog dönteni.A kbsz jelentés a maga részéről megtette ami a feladata,ajánlásokat tett a cég felé, feltárt hiányosságokat,amiket orvosolni kell.
Gondolom a "jelentéktelen"4 halott családja,azok jogi képviselői azért megtették a megfelelő feljelentéseket.
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől.
Nagy érdeklődéssel várom Amenhotep következő megszólalását ,kiváncsi lennék,hogy ő mint tevőlegesen is résztvevő, hogy látja a corvus körűl kialakult helyzetet.Mi a szakmai véleménye a kbsz jelentésről,a feltárt hiányosságokról,és azokról amiket talán csak ő tud.........
"
A gép jó,és biztonságos,az emberek a hibásak!!"
Uram isten már megint,tényleg elnézést újra,de ezt nem bírtam ki!!Ez annyira gáz!!
gép jó ember rossz gép jó ember rossz gép jó ...........jaj csak el ne rontsam!