Az ablakemelőkkel kapcsolatban lehetséges, hogy a koppanásig fel nem húzás okozta a hibát. A jobb hátsón tudtam húzni, a lányom biztos játszott. Most lezárom a hátsó ablakokat.
Bevittem a szervízkönyvet, lemásolták amit akartak/könyv sorszám, meg az adatok/. Valószínűleg a jövő héten értesítenek, hogy mi lesz, mert a héten Torinóban van az aki ezt javítja, remélem, hogy kiokosítva jön haza.
Azt mondta a szervízvezető, hogy már létezik magyar nyelvű menű is, csak még hivatalosan nincs náluk, állítólag a net-ről le lehet tölteni, de hát töltsék le ők, hisz ők tudnak frissíteni. Remélem, hogy Torinóból ezt a cd-is hazahozza a szaki.
Odajött hozzám az értékesítő, aztán elmondtam a hibát és azt is, hogy a barátok lebeszéltek a C200kompresszor-ról, mert rossz az elektrónikája és drága a javítása. Hát tessék itt a 0km-es és már rosszúl van átadva, akkor most miről beszéljünk.
Ettől függetlenül a kocsi jó, a hiba elviselhető csak bosszantó.
Az a legnagyobb baj, hogy az asszonyomnak elmeséltem ezeket a hibákat és tudjátok, hogy milyen egy nő, ha nem, akkor viszont irigyellek benneteket!
Mészi