Szomorúan olvastam tecsó hozzászólását. Sajnos a túloldalról nem lehetett hallani, illetve talán szerencse is, hogy ennyire ment az osztás. Így, igazán véleményt sem tudok formálni arról, hogy ki osztott kit, azaz aki leginkább kiabált, az megtett-e mindent a pályán és a felkészüléskor, edzéseken. (tudni illik, az kiabál akinek a háza ég, mármint általában)
Ezt már a régi szólásgyűjtők is megírták.
Tény a túloldalon is ment az osztás, de szinte csak és kizárólag az edző részéről...
Szerintem nem egymást kellene leordítani, hanem tenni mindenkinek a dolgát, s mint pl. a T-nél az idősebb tapasztaltabb játékosok jó tanáccsal, dicsérettel, buzdítással látták el a tapasztalatlanabbakat. Ezt kell eltanulni tőlük nem a szidást, hogy lesz így csapat, ha folyamatos konfrontálódás van azon belül. Ha valaki elszúr valamit, az edző majd kioktatja, ha szükséges leordítja a fejét, de ne a másik játékos.
Béla gratula a játékodhoz, a 46-os kecskeméti srác játéka is tetszett.
Kár az első felvonásért, kicsit szétszórtnak tünt a társaság, de gondolom ez az összeszokatlanság számlájára írható. Kívülállóként, (nézőként) úgy láttam, tudva azért azt is, hogy a T2 nem a T1, de mintha már az első meccs is sokat lendített volna a csapatjátékon. Ez is mutatja hogy mennyire fontos a közös felkészülés és az edzéslátogatottság. Gratulálok srácok, lesz ez még jobb is, csak egységesnek kell lenni!!!
Goo Soldiers!