Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2009.03.23 0 0 26
Nahogyaztán-mostaztán!:)
Ez már jó volt!:)

De milyen ez már, hogy csak így itthagyják a jónépet, hogy most meghalt Edie vagy nem halt meg?
Már lassan kezdem azt hinni, hogy Nicolette-et nem is írták ki a sorozatból, csak azért hintették el, hogy még nagyobb legyen a nézettség.
Bár, nem valószínű, de ki tudja.

Mondjuk, azért elég snassz lett volna, ha a férje simán megfojtja, éppen elég dedós volt az a húzás, hogy Edie úgy akarta felhívni Mike-ot, hogy azt még be is jelenti Dave-nek.
A mobilcsörgéstől én is totál megijedtem, tudtam, hogy valami meg fogja zavarni albínó barátunkat, de erre nem számítottam.

Amúgy a mai részben Susan is, Tom is teljesen feleslegesek voltak szerintem.
Csak azért, hogy Susan is szerepeljen, nem sok értelme volt ez a Karl-szálat beletenni. Ha meg Tom ott volt már, akkor már lehetett volna hosszabban is (kis eye-candy).

Az Orson-vonalat meg teljesen elb.ssszarintották, nevetséges, hogy hova kanyarják már vele! Nyilván jól tette Bree, hogy nem adta el a céget, azzal nincs is baj, de nem lehetne, hogy egyszer valaki belenyugszik valami döntésbe (ez esetben Orson Bree-ébe) és jónapot! ?

Jaaaaj, de tetszett, amikor Carlos kiosztotta Lucy-t vagy mi a nevét! Jóóóól tette! Hát még Lynette, amikor beszólt neki!:)
De hogy ezek a kis meka lyányok milllen csúnyák!:)

Na, nem volt ez olyan rossz részecske!