Na ez az..azt viszont nem tudjuk, hogy ezeket a kérdéseket a rebdőrök feltették-e magukban az eljárás során és persze azt sem hogy megadták-e rá a választ. Én úgy gondolom, hogy minden bizonnyal. Lehet nem tudatosan így, de a nyomozás lényegében ezekre a dolgokra is ki kellett, hogy tejedjen.
Nyilvánosságra hozatal....hm...nem tudom az édesapa mennyire örült volna neki, ha lányáról esetleg nem "kedvező" véleményeket is lengette volna a szél. Ezt a "nem kedvezőt" most ne rossz értelembe értsd. Hanem olyan értelemben, hogy nem fér bele a szülői pályaalkotásba és irányításba....vagy a lányáról kialakított és fenntartott képbe. Nem tudom, mivel nem rendelkezem információkkal...a sajtónak meg néha jobb nem hinni.
A diáktársak véleménye igen fontos...de kérdem én a mai rohanó világban, a karrierépítésben mindenki figyel a másikra? Illetve milyen mélységben?
Ezek a diáktársak mennyire őszinték ? Ha van saját véleményük, amely esetleg más mint amit az apa akar hallani, kinyiltkoztatják-e ? Felvállalják-e a média zaklatását ésegyek.
Kérdés : Haonló szituban, ha neked más véleményed lenne és bizony utólag beugorna egy-két figyelmeztető jel, te felvállalnád egy édesapa előtt ? Vagy örülnél ha ez sajtóban megjelenne..szalgcímekkel, vagy annak hogy a rendőrség sajtótájékoztatón ezt kihangsúlyozná ?
Nem tudjuk volt-e Ophelinek igazi barátja, akinek esetleg kiöntötte a szívét, vagy legalábbis volt lehetősége ilesmire. Az emberi léleknek vannak zugai és ebbe a zugokba csak keveseknek adatik meg a bepillantás, vagy a bepillantás lehetősége.
Amúgy meg láttam én már amatőrt is aki jobban rúgta a bőrt mint a profik... ahogy itt a forumban is jópár olyan fickó és hölgy van, aki igencsak ráverhet a profikra más témákban is....