Azt hiszem, az itteni debütálásomkor említettem is, hogy én nem "oldal" szerint nézem a dolgokat, hajlandó lennék bármelyik magyarázat elfogadására, csak nem úgy, hogy ennyire szegényes sőt ellentmondásos bizonyítákok vannak bármelyikre is, illetve, hogy a lehetséges indítékok sorát ne vesézték volna alaposan ki.
Én képes vagyok remélem, logikusan, végiggondolni bármelyik bemutatott verziót, és azt is remélem, hogy bármelyikkel kapcsolatosan képes vagyok észérvekkel cáfolni vagy elfogadni azt. Ezért nem hinném, hogy dícséret járna egyébként, elvárnám mástól is.
Az viszont elszomorít, hogy már-már el sem olvasod mások hsz-eit, mert úgyis tudod, mit tartalmazhatnak, illetve hogy szerinted itt az emberek saját magukkal leveleznek. Ezzel a kijelentéseddel az én szememben azért elég nagyot estél, bár ha jól meggondolom, bloki-hez hasonlóan Tőled sem sok konkrét saját véleményt lehet olvasni, csak állandóan a piszkálódásokat, igaz, sokkal elviselhetőbb stílusban mint nevezett (és általam nem hiányolt) antipatikus személy által.