alfredoo Creative Commons License 2009.03.22 0 0 9099

scavi

mind az ekezethiany, mind a smileyhiany tudatosan megfontolt/alkalmazott kellek. szerintem normalis beszelgetotarsnak van annyi empatiaja hogy TUDJA ezeket a dolgokat es valamilyen modon egy allandoan megfigyelt partnernel ez felesleges es az ertes mutatja hogy mennyire tiszteljuk egymast.

tkp ilyen helyeken ott tartunk hogy el sem kell olvasni a masikat (ez nagy konnyebbseg) hiszen szinte tudjuk hogy mit ir le az elso szavak utan. vagy olyasmi mintha onmagunkkal leveleznenk.

azert irtam hogy te tudtal ujdonsagot hozni, mert nem ironizalni akartam hogy te is a csontbrigad tagja vagy es ugyanazokat irod, hanem pont forditva. lenyegeset forditottal allaspontjaidon es szinte a masik oldal ervrendszeret adtad elo. amit en maximalisan helyesnek tartok. hiszen igazamat, ezen oldal igazat nem az onmagaban allo tenyek, kovetkeztetesek alapozzak meg, hanem a masik oldal kivedhetetlen hibai, illogicizmusai. es ezt nem akarod igazabol megerteni. sokkal tobb momentum hianyzik a masik oldalnal mint ezen az oldalon. abban igazad van hogy egy kizarol korulmeny is az egesz tortenetet megkerdojelezi. de ilyet meg nem sikerult elovezetni (es itt viszont a francia rendorseg elfogado allaspontja a sorvezeto).

Előzmény: Scavolas (9096)