alfredoo
2009.03.21
|
|
0 0
9085
|
fred
ha valakinek az utja a hidra vezet es valakinek a taskajat a hidon talaljak meg akkor kulon kell bizonyitani hogy o vitte fel a taskat? ja es valoszinusithetoen cellal ment a hid fele es valoszinusithetoen bizonyithato hogy ott esett be a vizbe. ja es szinte kizart hogy barkivel talalkozot beszelt volna meg valamint ugyszinten szinte kizart hogy hirtelen emberrablok bukkantak fel taxival vagy taxi nelkul.
ha valahol ott vagyok is bofogok egyet, akkor megkerhetem a 'nepet' hogy ugyan mar gondolkodjon el hogy ki bofoghetett? ha valahol egyedul vagyok ott? es hallatszik egy bofoges?
szerintem az ervelesed gyenge. mert ha christine taskajat talaltak volna meg a hidon es ophelie ment volna a hid fele, akkor tenyleg tag tere lenne a kulonbozo elmeleteknek. de nem christine ment ophelie taskajaval, chritine a mulatoban mulatott. az olasz fiu is a mulatoban mulatott. a kofaragok is a mulatoban mulatoztak.! a taxisoforok meg eppen nem embert raboltak hanem taxit vezettek es utasokra vartak. a rendorok sem jeanetteket eroszakoltak meg, hanem bekesen durmoltak valahol es igazoltattak orrba/szajba.
az ongyilkosok meg a dunaba ugrottak, taskajukat elobb letamasztottak a korlat melle. akkuratusan! |
Előzmény: fred30 (9082)
|
|