Törölt nick Creative Commons License 2009.03.20 0 0 13364
babarczyeszter válasz | 2009.03.20 11:57:43 (13353)

... ezért jobb híján arra fanyalodsz, hogy engem nézegess (lehalkított hanggal) és kárörvendj, hogy a mai nőket már megdugni se érdemes, mert túl intellektuálisak...

Előzmény: cigányok ideje (13350)

1) Semmi fanyalodás nincs a dologban. Babarczy Eszter „vágókép” volt, mialatt Básti Juli beszélt. Ilyen egyszerű. Básti Juli pedig annyira, de annyira laposnak tűnt számomra (intellektuálisan), hogy hasmánt vágódtam vissza Atlman filmjére, pedig már vagy négyszer láttam, de hát Miranda Richardson fintoraiért bármit odaadnék (még talán Babarczy Eszter túlzott intellektusát is). Így történhetett meg praktikusan, hogy Babarczy Esztert láttam a tévében, s mégsem hallottam a tévében. (Ha akarnám, meghallgathatnám az interneten, de nem érdekel. Csak az érdekel, amit ideír.)

2) Senki nem mondta, hogy a „mai nőket” „nem érdemes” „megdugni”.

3) Senki nem mondta (legalábbis én nem), hogy Babarczy Eszter „mai nő” volna.

4) Senki nem mondta, hogy a „mai nők túl intellektuálisak” volnának (az ellenkezőjét sem mondtam természetesen).

5) Senki sem „kárörvendett” a női intellektuson. Azon sem „kárörvendtem”, hogy a „mai nőket megdugni sem érdemes”, tudniillik már csak nyelvhelyességileg sem lehet az „érdemesen” kárörvendeni (esetleg akkor lehetne, ha a „mai nőket” nem akarnák megdugni a mai férfiak – aztán, hogy mit veszítenének ezzel a „mai nők”, nem tudom).

6) Senki nem mondta, hogy Babarczy Eszter túl intellektuális volna. Sőt én magam épp az ellenkezőjét állítom serényen, s íme a bizonyíték (többek között): egy „túl intellektuális nő” nem ír le olyasmit, melynek nyomán már a hatodik cikiző pontnál tartok egyetlen mondattöredékének kommentálásában. És amire jön még a hetedik pont grátisz (a hetedik te magad légy!)...

7) Dugásról szót nem ejtettem. Különösen a „mai nőknek” általam való megdugásáról nem beszéltem (nem is mernék róla beszélni, házasember vagyok, a fenébe is). Básti Julit említettem, mint hajdani plátói szerelmemet, Babarczy Esztert említettem, mint mai plátói szerelmemet, na most, külön a moderátor és az én „túl intellektuális” plátói szerelmem kedvéért: ez utóbbiról ironikusan beszéltem.

babarczyeszter válasz | 2009.03.20 11:57:43 (13353)

Kedves EG, kérlek, fogadd mély együttérzésemet, hogy neked már nem áll fel...

Előzmény: cigányok ideje (13350)

Nem mondtam, hogy „nem áll fel”. Azt sem mondtam, hogy feláll. (A nagy nyilvánosságnak ehhez nincs köze.) Továbbá: a plátói szerelem fogalma egészen mást jelent. Nem azt jelenti, hogy én meg akartam volna dugni Básti Julit. És ezt a „mai”, „túl intellektuális nőkön” kívül valószínűleg mindenki értette. Talán még a moderátor is. Pedig a moderátor szerint én itt föl akartam volt akasztgatni a cigányokat.

Néhány hete még egészen biztosra vettem, ezt a szövegértelmezőt intellektuálisan nem lehet alulűberelni.

Lehetett. Csak egy „túl intellektuális mai nő” kell hozzá, és miként Örkény írja: legszebb álmaink is megvalósulnak.