alfredoo Creative Commons License 2009.03.20 0 0 9057

isotope

tenyleg sokat probalkoztam mar azt sem tudom hogy miket irtam. de a leglenyegesebb:

a sztori inditoja es legfobb eleme az volt hogy ophelie feljuthatott a hidra a kamera altal nem filmezve. ez volt az allitas. ha ez nem igaz, akkor az egesz sztori megdol. hiszen ha latnia kellett volna a kameranak es nem latta (annak tudataban hogy ophelienek goze nem volt a kamerarol) akkor nem ment fel a hidra es akkor a taska utolag kerult a hidra.

amugy mibol gondolod/gondoljatok hogy ezt a leglenyegesebb momentumot az emberrablas ugyeben nyomozo francia rendorseg nem vizsgalta meg alaposan, persze azutan hogy a magyar rendorseg is alapos vizsgalatot vegzett mielott ezt a donto korulmenyt tudomasunkra hozta?

mas

ha atjott a roosevelt teren ott boven nyilik alkalom a pisilesre.

a lanchidat ophelie szerintem szinte egyaltalan nem ismerte. akkor viszont fogalma nem volt a hidfo melletti kis lejarorol. plane sotetben nem. a tobbi resze a rakpartnak meredek, nem lehet a vizhez lejutni. mondjuk bokros resz van ami konnyitesre alkalmas mert nem olyan ritkak. es a kettes villamos alagutja mellett is viszonylag el tud bujni az ember a sarokban.

Előzmény: Isotope (9056)