Törölt nick Creative Commons License 2009.03.20 0 0 13352

A mosónők korán legitimálnak

==T== válasz | 2009.03.20 08:21:08 (13349)

Néztem. Elég langyi műsor volt, de ez nem BE hibája, hanem a szerkesztőé. Nemvoltak az asztalnál olyanok akik vitatkozzanak. Eszter mellé keleltt volna még 1-2 agilisebb figura mondjuk a sakkos helyett.

Előzmény: van itt ez a kérdés (13347)

Hát persze. Babarczy Eszter a nagy debatter. Akinek más se hiányzik, mint „1-2 agilisebb figura”. Mondjuk, például itt, ezen a fórumon.

És nyilván azért, hogy „legitimálja” őket.

Pixy válasz | 2009.02.18 11:54:09 © (11538)

De igen, egyszerűen azzal [legitimáltad], hogy leültél egy asztalhoz Bayer Zsolttal. Nem érted most se, akkor se értetted...

Előzmény: babarczyeszter (11535)

És hogyan legitimálta Babarczy Eszter Bayer Zsoltot a tévében? Pontosan így:

BabaLaci válasz | 2005.03.28 17:17:40 (26)

[Babarczy] Értelmes… Olvastam néhány publicisztikáját , jók voltak . Láttam a csatáját Bayerrel és Elekkel... Lemosta Bayert...

© 

Ez történt tehát négy esztendeje. Babarczy lemosta Bayert. Erre emlékezett itt Pixy egy hónappal ezelőtt, míg én egyfolytában azon merengek, hogy Babarczy Eszter Bayer Zsoltnak vajon melyik illegitim testrészét mosta le leginkább, hogy ennyire legitimmé vált Bayer a mi nagy vitatkozónkkal való „egy asztalhoz ülése” által?

Babarczy ülve mosott? Asztalnál mosott? Egy asztalnál mosott Elekkel? Egymást is mosták?

És hol volt a lavór? Meg a szappany…

Mert a vályút láttam tegnap. Vagy talán Babarczy falatozva is jól mosik? Mosva falatozik? Lemosva legitimál? Bayertot legitimál?

Mi tagadás, valóban kéne még mellé „1-2 agilisebb figura”! Mosná őket erősen, dörzsikefe használatával, mosna Babarczy, mint a mesebeli csodapók, mosna mind a nyolc kezével. A végén az egész ország legitimmé volna sikálva.

A lényeg az asztal. Hogy Babarczy Eszternek valamilyen asztalhoz le kell ülnie mindig!

Végül megnézném magam is, hogy Elek, Bayer és Babarczy manapság miként mosnak (gruppen) egyazon aszalnál! Hárman talán tudnának mutatni „még 1-2 agilisebb figurát”.