olajbogyesz
2009.03.19
|
|
0 0
11496
|
Baszki, reggel 6kor egy fillért nem tettem volna fel arra, hogy este már gépelni tudok… de mivel tudom, hogy a szíved szakad meg –hogy nem lehettél Kecsón- még meg is forgatom benne a tőrt, röviden összefoglalom a tegnapi eseményeket.
Nos fél3kor kezdtünk el fröccsözni (Fürtike) a Rádaiban, ahol kb. fél5kor pattantunk autóba, s startoltunk. Világbajnok részidővel, ui. az Üllői/Hungária sarokig elfogyasztottunk 3an egy üveg Frittmant. Ezután köszönhetően Bicskás Laca szar választásának (2007-es !!!! a hülye, Wunderlich rosé) kicsit visszaestünk, s csak a fenyegetésemnek köszönhetően (addig nem bontok újat amíg ebből a hányadékból van) Inárcsnál pattant ki egy újabb dugó, s innentől ment is minden, mint a karikacsapás. Mikor a csarnok előtt kiugrottunk a kocsiból –mindenki kezében egy üveg bor, már sejtettem, hogy rendben vagyunk, ui. a rendőr akitől érdeklődtük, hogy „hol a picsába lehet itt vendégjegyet kapni?” csak annyit válaszolt: „Úristen”J
A meccs –már amire emlékszem belőle- fasza volt, s a kecsó sem annyira szar, mint amire emlékeztem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a Pécscsel vagy a Fikával összekerülve tovább is mehetnek.
A meccs után elmentünk még a halál faszára, ahol megállítottuk a csapatot szállító buszt –eddigre már jégereket is ittam- és valóban megcsókoltam valamelyik fekánkat. Bár lehet, hogy Harazint, itt már kezdtem elveszteni a fonalat. Mondjuk arra még emlékszem, hogy légiósaink leginkább megrémültek, amikor betámadtunk Balázszsal a buszba…J Reggel amikor ezt a dolgot akartam megfejteni, akkor azért lepergettem a dolgot: néhány hete vannak nálunk ezek az amik, akik előtte valszeg nem is hallottak Magyarországról. A nyertes meccs után békésen buszoznak a szálláshelyükre a nagy alföldi kibaszottsötét pusztán, amikor valamiért megáll a busz, és arra 2 sakálrészeg banditának látszó alak rohan fel sört locsolva, és az egyik lenyom nekik egy puszit… Gondolom abban reménykedtek, hogy szimpla rablótámadásról van szó, és nem az előző nap nézett horrorfilm válik valóra…
Ezután még elzavartam a kivonuló rendőröket, majd bealudtam…
Ja igen, a kecsói parkolóban még megkúrtam Murzilt! |
Előzmény: OazIs (13) (11481)
|
|