elek csilla Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1879

Kedves Hump!

Nézegetem folyamatossan az általam aláírt okiratok bármelyikét, mely szerződéskötéskor, vagy bármikor a kezembe került, és akkár hogy nézem , én semmi olyat nem írtam alá, amelyben az általad említett részlet szerepelne, így igen nehéz a lakókon olyan paragrafusokat követelni, mellyek nem lettek ismertetve illetve aláiratva bármikor ( vásárlás előtt-után-közben) - balapító okirat ide vagy oda, így addig is Végh Attila álltal copyzott szabályzat érvényes, mely bárhol megtekinthető viszont:

A kerítésépítés részletes szabályai:
a telek határvonalain kerítés létesíthető.Az építésügyi hatóság a telek határain kerítés építését elrendelheti vagy megtilthatja. A kerítésnek teljes egészében a saját telken kell állnia. Ha a kerítést a telek hátsó határvonalán az arra kötelezettek közösen létesítik, ettől eltérően is megállapodhatnak.A kerítés kapuja a közterületre (kifelé) nem nyílhat.A telek homlokvonalán álló kerítésen a közterület használatát veszélyeztető megoldást (pl. szögesdrótot) csak a gyalogjáró szintje felett legalább 2,00 m magasságban és a .....  stb   nyilván olvastad már.

Kávézni pedig nem tilos:)

Ja és a no name résztvevők 3/4-e ugyan ezzel a nickname-.el van iwiwen + telefonszám + lakcím:) - lehet a lakóparknak inkább securitire lenne szüksége 

Előzmény: hupm (1856)