peter_agardi Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1863
Én is félek egy kicsit, hogy átemeneti káosz lesz ha azonnal leváltásra kerül az EUROPEA. Nem szeretném, hogy lelassuljon (vagy ne kezdődjön el) pld az adósságok behajtása, vagy hogy minden előzmény és teljesen részletes, mindenki által áttekinthető ajánlatok nélkül legyen döntés. A következő közös képviselőtől egyébként legszívesebben alapkövetelményként kérném a fórumon vagy más online felületen való folyamatos együttműködést és válaszadást.

A tervezetet én is átnéztem és én sem értettem pár helyen, hogy miért ugranak az összegek ekkorákat, ezt a mértékű közösköltség emelkedést én sem tartom elfogadhatónak! Gondolom vagyunk páran, akiknek "kicsit" megugrott a törlesztőrészlet az elmúlt időszakban, ezért borzasztóan örülnék ha nem ilyen nagyvonalú tervek készülnének 2009-re! Gondolom nem izzadtak vért a sok beszállító megversenyeztetése miatt.

Ami nem szerepelt a pontok között (egyéb pont) és talán nem is olyan fontos mint a költségvetés, de talán sokakat érint: az utcai "reflektorok". A lakásom komfortérzete körülbelül a negyedére esett, amióta koraesténként egy ***** nagy utcai lámpa velünk PONT szemben felkapcsolódik és bevilágítja a nappalimat meg a hálószobámat. A vastag sötétítő függönyön úgy világít át mintha az ott se lenne, a saját teraszomra pedig már ki sem állok, mert utána 10 percig fehér foltokat látok magam előtt. Mióta ez megy nekem konkrétan rossz a közérzetem a saját lakásomban. Ezt persze már az első alkalommal megkérdeztem, de akkor ugye mindenkinek annyit mondtak a Liliomdombosok, hogy fölöslegesen nyafog mindenki, mert mozgásérzékelős lesz és különben is észre sem fogjuk venni a fényét. Na igen. Legszívesebben mindegyikük hálószobájába beraknék egy ilyet. NEM ÉRDEKEL az ELMŰ előírás, egészen biztos vagyok benne, hogy lehet kisebb, más fényű, másfelé irányított fényű, vagy mittudomén. Ha ebben akadtok páran akik egyetértetek velem, akkor szerintem meg kéne vitassátok ma azt is, hogy mit lehet ezügyben tenni.

Merthogy a zseniális du. 4 órás időpont természetesen teljesen ellehetetleníti, hogy én (meg gondolom a lakók nagy része) ezen a gyűlésen megjelenjek.

ap-