elek csilla Creative Commons License 2009.03.19 0 0 1852

Kedves Lakók!

Az elmúlt napokban olvastam néhányszor a lakópark levelező listáját, és nagyon örültem, hogy valóban hasznos, közérdekű információkat láttam.

Azonban régebbi levelezéseket olvasva kicsit elkeseredtem, hogy mért használják egyes emberek ide nem illő, rosszindulat, egymást és főképp idegen emberek kritizálására és kibeszélésére az oldalt,

valamint nem értem azt sem, hogy amennyiben mi egy lakóközösség vagyunk, akkor miért NO NAME irogat mindenki ezen az oldalon...sokat segítene a komunikációban, ha mindenki felvállaná amit ír! (természetessen külön köszönet a kivételekért és a sokat kifejező nevekért:))

Én pédául szívesen várom azokat a lakókat akiknek gondjuk van a csirkehálós nádkerítséünkkel, szívesen leülök egy kávé vagy akár egy finom tea mellé beszélgetni, hogy mit és hogyan szeretne másképpen, ha ezt kultúrált emberi módon tudja elmondani.

Azt gondolom, hogy célravezetőbb ha mindenki kultúrált emberi formába próbálja ölteni a véleményét, mivel azt gondolom, hogy a lakóközösségben senki nem akar senki ellensége lenni.