Akkor kezdjük el sorolni.
Én a
Szelei és Serfőző-t ismerem, alapvetően korrekt társaság, viszont az elszámolások időben történő leadása nekik sem erősségük. Online belépési lehetőség van hogy az egyenleged megnézd ( itt sem mindig időben frissítenek).
Valaki itt ajánlotta a
Zöld & Zöld társasházkezelőt, első körben a honlapjuk elég jónak tűnik, a honlapon be lehet lépni, tehát egyéni egyenleget tudnak produkálni. A minta elszámolási lapjuk nagyon meggyőző. Szerintem mindenképp kellene tőlük ajánlatot kérni.
Ki ne hagyjuk Végh úr cégét sem. Az
MW Inwestments honlapján semmilyen aktuális információ nincs. Felsorolja a jogszabályokat és az elérhetőségnél az iroda címét. Online belépési lehetőség nincs tehát saját egyenleget csak papír vagy telefon alapon lehet beszerezni - munkaidőben. Persze ez csak azt jelenti, hogy az információs társadalomba még nem léptek át - ettől még lehetnek nagyszerű házkezelők.
A társasház.lap.hu-ról megnéztem az első 10 linket a budapest szekcióba, bevallom csak olyat kerestem akinél online le tudom kérdezni a helyzetemet, ez nálam alapdolog.
Kettőt találtam az első 10-ben (ABC szerinti), az egyik az
abisa társasházkezelés, az ő lapjuk nem annyira letaglózó hacsak nem abban az értelemben, hogy egy ingyenes domain alatt üzemeltetik.
A második valamivel jobban néz ki a
Gerber és Németh Kft. -től pl szívesen látnék árajánlatot. Ráadásul ahogy elnézem tipikusan újépítésű házai vannak így nagyjából ismerik a felmerülő problémákat.